Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει δομικά στην ακρίβεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
10/7/2023
 
Επίκαιρο θέμα η ακρίβεια και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με την κυβέρνηση να προωθεί ένα ακόμη pass κι αυτό ενώ οι περισσότεροι τα έχουν ήδη πληρώσει, αντί να κάνει δομικές παρεμβάσεις μείωσης των τιμών στην ακτοπλοΐα, πολύ περισσότερο που εδώ και καιρό μειώνονται οι τιμές των καυσίμων. Μιλώντας στην εκπομπή KONTRA24 του KONTRA CHANNEL με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, το βράδυ της Δευτέρας, επεσήμανα ότι η ΝΔ έκανε τα ίδια με την ενέργεια. Δεν παρεμβαίνει δομικά στις αγορές και όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας.
 
Στην εκπομπή μιλήσαμε και για την ψήφο των αποδήμων, θεμα με πολλές παραμέτρους που πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά, ενόψει και των νέων ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση.
 
Όσο για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναμένεται ένταση της συζήτησης και του προβληματισμού, είναι κάτι λογικό μετά από μια τέτοια ήττα στις τελευταίες εκλογές, ωστόσο συζητάμε ενωτικά, συλλογικά και δημοκρατικά, ενώ ο «οδικός χάρτης» για την ανάδειξη νέας ηγεσίας και για τις συνεδριακές διαδικασίες εγγυάται τα επόμενα βήματα που έχει ανάγκη το κόμμα μας.