Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι» της ΕΡΤ1, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη βρέθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Σημεία απο τη συνέντευξη:

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην αντικοινωνική, καταστροφική πολιτική αυτής της κυβέρνησης. Αυτό είναι το επίδικο των επόμενων εκλογών.

Το 2015 παραλάβαμε άδεια ταμεία και υποχρέωση καταβολής 22 δισεκατομμυρίων το χρόνο για το χρέος, ενώ αφήσαμε 37 δισεκατομμύρια στα κρατικά ταμεία που έδιναν στις αγορές σήμα για δανεισμό με χαμηλότερα επιτόκια και υποχρέωση 9 δισεκατομμυρίων κατ’ έτος για την εξυπηρέτηση του χρέους σε βάθος χρόνου.
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δανείστηκε 45 δισεκατομμύρια στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε για την πανδημία, δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και τώρα προκαλεί, λέγοντας ότι θα προσλάβει 10.000 υγειονομικούς στην τετραετία όταν αναμένεται να αποχωρήσουν 13.700! Η κυβέρνηση της ΝΔ δεσμεύονται για επιπρόσθετο έλλειμμα προσωπικού, δεν είναι προτεραιότητα το ΕΣΥ κι αυτό συμβαίνει και στην οικονομία και στα ατομικά δικαιώματα και στα ζητήματα λειτουργίας θεσμών και δημοκρατίας, στο στεγαστικό, στους πλειστηριασμούς, στη χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στην ακρίβεια, στην ενεργειακή κρίση, στην παιδεία.