Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι» στην  ΕΡΤ1 με τους  δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Νίνα Κασιμάτη βρέθηκε οΠάνος Σκουρλέτης   Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ 

Σημεία απο την Συνέντευξη:

Σήμερα η ΝΔ είναι πολιτικά απομονωμένη και ακολουθεί μια φθίνουσα πορεία. Αυτό θα αποτυπωθεί και στις επόμενες εκλογές. Οι πολλαπλές κρίσεις ανέδειξαν και τις πολλαπλές αποτυχίες της κυβέρνησης, η οποία είναι φορέας μιας πεπαλαιωμένης αντίληψης για την οικονομία, που μας οδηγεί στο περιθώριο θεωρώντας ότι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μπορεί να έρθει μέσω της συμπίεσης του εργασιακού κόστους.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ρώτησε τον κ. Πέτσα εάν η κυβέρνηση προτίθεται να ενισχύσει την παρουσία του Δημοσίου στην Εθνική Τράπεζα, καθώς, με δεδομένη και την νέα τραπεζική κρίση, η χώρα χρειάζεται εργαλεία στα χέρια της για να αμυνθεί. Μέχρι τώρα η ανάπτυξη για την κυβέρνηση είναι να ιδιωτικοποιεί στρατηγικούς τομείς και να δημιουργεί ιδιωτικά μονοπώλια στη θέση των κρατικών. 

Απηύθυνε, επίσης ,  ένα ρητορικό ερώτημα στον κ. Κατρίνη, που είπε ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν με βάση τα προγράμματα και τις θέσεις των κομμάτων. Ρώτησε, λοιπόν , εάν θεωρεί ότι μπορεί να υλοποιήσει τις δικές του θέσεις με εταίρο τη ΝΔ.