Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

 

Να στηριχθούν τα ΚΑΠΗ και οι εργαζόμενοι σε αυτά

Επίσκεψη του Πάνου Σκουρλέτη σε ΚΑΠΗ στο Ηράκλειο Αττικής

Επίσκεψη σε ΚΑΠΗ στο Ηράκλειο Αττικής πραγματοποίησε η τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη. Συζητήθηκαν τόσο θέματα σχετικά με τον θεσμό των ΚΑΠΗ και τις ανάγκες τους, όσο και ευρύτερα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη, ο Πάνος Σκουρλέτης, επεσήμανε:    

 

«Επισκεφτήκαμε σήμερα το 1ο ΚΑΠΗ και αυτό της Καναπίτσας στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής μαζί με τον Συντονιστή της ΟΜ, Φώτη Λαμπράκη, τον Αναπληρωτή Συντονιστή, Γιάννη Κανιαμό και το μέλος του Συντονιστικού, Νίκο Μαυρουδή.

 

Συνομιλήσαμε με μέλη των ΚΑΠΗ για τοπικά και κεντρικά προβλήματα που αφορούν την υγεία, συντάξεις, ακρίβεια και την ανάγκη να στηριχθεί το έργο των εργαζομένων στα ΚΑΠΗ σε όλα τα επίπεδα. Απολαύσαμε τη χορωδία και ενημερωθήκαμε για δράσεις.

 

Απόλυτη ανάγκη η ενίσχυση του έργου των εργαζομένων των ΚΑΠΗ με μέσα, εξοπλισμό και πόρους. Η εθελοντική δε προσφορά γιατρών και λοιπών επιστημόνων στο έργο των ΚΑΠΗ πρέπει να αναγνωριστεί και να πάρει μόνιμο χαρακτήρα».