Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το προεδρείο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιουλίου, συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του προεδρείου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ, με την Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Πάνου Σκουρλέτη, τον πρώην Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, τον Τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης, εκ μέρους της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονυσίου Τεμπονέρα και το μέλος της Γραμματείας Συνδικαλιστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζώη Πεππέ.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε τα προβλήματα που διατύπωσαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου για το επικουρικό τους ταμείο (ΛΕΠΕΤΕ), καθώς και τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον επανυπολογισμό των συντάξεων.
Ως προς το πρώτο θέμα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι, θα υπερασπιστούν τις ρυθμίσεις της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ως προς το δεύτερο ότι, θα εξετάσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, στα πλαίσια των δημοσιονομικών δεδομένων, που διαμορφώνονται. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι, θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την επίλυση των θεμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΕΤΕ.