Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

▶ Εμείς τυμβωρυχία δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε!
📌Νέα παρέμβαση στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό | Πέμπτη 16/12/2021
 
📎Από το Δελτίο Τύπου:
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης, του κρατικού προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, επεσήμανε:
✒ Όσοι συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, πραγματικά συγκλονίζονται από αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Όπως και σε όλο τον κόσμο, αλλά στη χώρα μας δεν ήταν νομοτελειακό να είμαστε στο διπλάσιο, από τον μέσο όρο, σε επίπεδο απωλειών ανθρωπίνων ζωών.
Ασκήσαμε, αυτές τις δύο ημέρες, μία έντονη πολιτική κριτική σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας. Θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα. Απαντήσεις δεν πήραμε. Κι όσο δεν δίνονται απαντήσεις γύρω από πολιτικές ευθύνες, το υπογραμμίζω, πολιτικές ευθύνες, τόσο, αντιλαμβάνεστε, ότι ανοίγουμε τον δρόμο για φράσεις που μπορεί να είναι και άστοχες και να είναι και παρεξηγήσιμες.
Ο δικός μας χώρος δεν υιοθετεί τη λογική αυτού που είχε πει, στις 21 Φεβρουαρίου 2021, ο πρώην υπουργός του ΠΡΟΠΟ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε εκατό ανθρώπους στο Μάτι. Εμείς τυμβωρυχία δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε! Μιλάμε με αρχές, με αλληλεγγύη στον κόσμο, με συναίσθηση των μεγάλων προβλημάτων που έχουμε και έτσι θα εξακολουθήσουμε.
Αν θέλετε να διολισθήσετε σε αυτό τον δρόμο, κάντε το. Αν θέλετε να εκμεταλλευθείτε, μέσα από φόρτιση μια άστοχη φράση, για να μην απαντήσετε σε αυτά που υποχρεούστε να απαντήσετε, συνεχίστε! Ο κόσμος κρίνει.
Ευχαριστώ.