Πάνος Σκουρλέτης | Στέλεχος Νέας Αριστεράς, πρώην Υπουργός

Με την ομιλία μου στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ Αμαλιάδας σήμερα το απόγευμα, ολοκληρώνεται η περιοδεία στην Ηλεία, στο πλαίσιο της εξόρμησης του κόμματος για το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμά μας, Μένουμε Όρθιοι ΙΙ.

Μαζί με τον βουλευτή μας, Διονύση Καλαματιανό, τους πρώην βουλευτές μας, Μάκη Μπαλαούρα, Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, τον Συντονιστή της ΝΕ Ηλείας, Γιώργο Σαϊτά κι άλλα στελέχη μας στην περιοχή, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με εκπροσώπους της αγροτικής παραγωγής στη Ζαχάρω και με εκπροσώπους των φορέων του εμπορίου, των υπηρεσιών, του τουρισμού και των μεταφορών, στον Πύργο.

Η επιλογή της κυβέρνησης για αυτορύθμιση της αγοράς λειτουργεί εμφανώς εις βάρος των επαγγελματιών και των ΜμΕ, μετά από τα συνειδητά πλήγματα στο εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Με το Μένουμε Όρθιοι ΙΙ μπορούμε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ύφεσης και από καλύτερη θέση να αναζητήσουμε το νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα στις νέες συνθήκες.